Muuruveden Jyske tiedottaa

Keskiviikkona 19.12.2018 kello 21:00

Muuruveden Jyske ry järjestää vuoden 2019 aikana liikuttavaa toimintaa mm. jumppaa, hiihtoa, sulkapalloa, yleisurheilua, pesäpalloa, pyöräilyä, kyykkää, mölkkyä ja retkiä sekä on mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia yhdessä toisten yhdistysten kanssa.

Urheiluseuran johtokunnan muodostavat: Kalevi Hakkarainen (pj), Janne Huusko (vpj), Eija Ärväs (siht), Aino Haatainen, Ari-Pekka Hakkarainen, Riikka-Liisa Miettinen, Elli Kähönen, Pasi Jestoi, Antti Hämäläinen, Jari Kosonen ja Pentti Karppi.

Edullisella henkilö- tai perhejäsenmaksulla olet mukana tukemassa seuran toimintaa, Kylätalon ylläpitoa ja kylän elinvoimaisuutta. Jäsenmaksu sisältää myös tapaturmavakuutuksen Jyskeen toimintaan osallistuttaessa. Seuraa ilmoitteluamme kylän kotisivuilta www.muuruvesi.fi sekä Koillis-Savo -lehden muistilistalta.

Lataa tästä: JYSKE Jäsenmaksutiedote 2019