Muuruveden Jyske tiedottaa

Keskiviikkona 19.12.2018 kello 21:00

Muuruveden Jyske ry järjestää vuoden 2023 aikana liikuttavaa toimintaa mm. jumppaa, hiihtoa, sulkapalloa, yleisurheilua, pesäpalloa, pyöräilyä, kyykkää, mölkkyä ja retkiä sekä on mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia yhdessä toisten yhdistysten kanssa.

Edullisella henkilö- tai perhejäsenmaksulla olet mukana tukemassa seuran toimintaa, Kylätalon ylläpitoa ja kylän elinvoimaisuutta. Myös ainaisjäsenyys on mahdollista, jolloin ei tarvitse enää muistaa maksaa vuosijäsenmaksua. Jäsenmaksu sisältää myös tapaturmavakuutuksen Jyskeen toimintaan osallistuttaessa. Seuraa ilmoitteluamme kylän kotisivuilta www.muuruvesi.fi sekä Koillis-Savo -lehden muistilistalta.

Urheiluseuran johtokunnassa ovat: Kalevi Hakkarainen (pj), Antti Hämäläinen(vpj), Eija Ärväs (siht), Aino Haatainen, Jani Kukkonen, Merja Virtaharju, Pasi Jestoi ja Pentti Karppi.

Lataa tästä:

JYSKE Jäsenmaksutiedote 2023 Kuntopysäkki hinnasto 2023 JYSKE Kuntopysäkkimaksu koko vuosi 2023 JYSKE Kuntopysäkkimaksu puoli vuotta 2023 

JYSKE Jäsenmaksutiedote 2024