Kotisivumme uudistuvat!

Keskiviikkona 19.12.2018 kello 20:37

Muuruveden Kylän kotisivut ovat saaneet vuoden 2019 vaihteessa uuden visuaalisen ilmeen sekä runsaasti sisällöllisiä ja toiminnallisia parannuksia.  Uudistuksen keskeisimpänä päämääränä on ollut kyläläisiä, ulkopaikkakuntalaisia ja sivuston ylläpitäjiä mahdollisimman hyvin palvelevan sivustoratkaisun kehittäminen. Sivuston sisältö, hallinta ja ulkoasu ovatkin uudistuneet merkittävästi aiempaan nähden.

Aiemmin käytössä ollut sivusto palveli meitä reilut viisi vuotta ja kaipasi rakenteellista, sisällöllistä sekä toiminnallista uudistusta. Uuden sivuston rakentamisessa kiinnitettiin erityistä huomiota kylän tapahtumien, kylää koskettavien tiedotteiden sekä Kyläyhdistyksen ylläpitämän sosiaalisen median julkaisujen löydettävyyteen. Sivusto toimii nyt aiempaa paremmin mobiililaitteilla kuten tableteilla ja älykännyköillä. Sivustolla on tehty myös sisäisiä uudistuksia Muuruveden Kylätalon varauksen käsittelyn sekä kylätapahtumien- ja ajankohtaisten artikkelien julkaisun osalta.

Etusivun valikon ja linkkien kautta pääsemme kaikkiin tärkeimpiin Kylää koskettaviin asioihin. Etusivulta löytyvät myös ajankohtaiset sosiaaliseen mediaan (Kyläyhdistyksen Facebook ja Instagram) jaetut tiedotteet, tapahtumat, yhteystiedot sekä ajankohtaiset artikkelit. Vaihtuvan kansikuvan avulla pyrimme nostamaan meille tärkeimmät asiat pinnalle.

Muuruvesi.fi sivustoa yllättävät kuten aiemminkin Muuruveden Kyläyhdistyksen ja Muuruveden Jyskeen vapaaehtoistoimijat.