Joulurauhaan joogalla Kalenteri

Ajankohta: 4.12.2019 klo 18:00 – 19:00
Sijainti: Muuruveden Kylätalo
Järjestäjä: Muuruveden Kyläyhdistys ry
info@muuruvesi.fi

Tervetuloa mukaan rauhoittumaan joulun tunnelmaan lempeän joogan avulla!

Muuruveden Kyläyhdistys ja Muuruveden Jyske yhdessä tarjoavat Joulurauhaan joogalla, lempeän hatha-flow tunnin keskiviikkoisin 4.12., 11.12. ja 18.12. ja kinkulle kyytiä 15.1.2020 klo 18 – 19 Muuruveden kylätalolla.

Jooga -tunti sopii kaikille. Tunnin aikana tehdään kevyehköjä joogaliikkeitä läsnäoloon ja omaan vointiin keskittyen, ja tunti päätetään pitkähköön loppurentoutukseen.

Tunnit ohjaa harjoitustyönä @happyheartjooga Tietoisen joogan joogaohjaajakoulutuksessa opiskeleva Jonna Smedberg (vyöhyketerapeutti, Luontaishoitola Koto & Oenikika: Vyöhyketerapiaa ja Yrttejä).

Tunnit ovat maksuttomia ja mukaan otetaan niin monta osallistujaa, kun Kylätalon saliin mukavasti mahtuu. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Ota mukaan oma joogamatto tai muu jumppa-alusta.

Oman joogamaton/jumppa-alustan lisäksi voit halutessasi varustautua tunnille ottamalla mukaasi lämpimät sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja peiton loppurentoutusta varten, villasukat voivat olla myös mukavat.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan toivottelevat:
Muuruveden Kyläyhdistys, Muuruveden Jyske ja Jonna